ZGJEDH GJUHËN TUAJ

A jeni i gatshëm të investoni kohën tuaj në vend të parave në trajnimin tuaj?

Bëhuni një ekspert i certifikuar dhe zbuloni të gjithë teknologjinë blockchain.

A e dini se vetëm 3% e popullsisë është ekspert i kriptomonedhave?

PËRFITIMET QË DO TË MERRNI NGA WAVES SCHOOL, AKADEMIA E TRAJNIMIT FALAS

Duke u prezantuar në sektorin e kriptomonedhave

Qasuni në ekosistemin Waves, mësoni se si të krijoni portofolin tuaj, bëni investimet tuaja të para dhe shumë më tepër!

Fitoni shpërblime duke mësuar

Merrni vendimet tuaja për investime duke marrë njohuri solide

Jini në gjendje të vlerësoni njohuritë tuaja të kriptos duke kaluar testet

Akses në grupin Discord

Rreth nesh

I shpejtë, me kosto të ulët dhe miqësor ndaj mjedisit. E lançuar në vitin 2016, Waves është një platformë globale me burim të hapur për aplikacione të decentralizuara. Bazuar në konsensusin e provës së aksioneve, Waves aspiron të përfitojë sa më shumë nga blockchain, me gjurmë minimale të karbonit.

Stafi i teknologjisë Waves mund të përfitojë në çdo rast përdorimi që kërkon siguri dhe decentralizim – financa të hapura, identifikim personal, lojëra, të dhëna të ndjeshme dhe shumë të tjera. Komuniteti i valëve ka DAO, protokolle të gjeneratës së ardhshme Defi, platforma lëshimi dhe tregje kryesore NFT

A keni kuptuar ndonjë gjë për këto terma dhe formulime moderne? Ne e dimë se nuk është e lehtë. Waves School do t’ju udhëheqë.

Trajnim falas në sektorin e blockchain

Dua të mësoj

*Vende të kufizuara

Waves School Logo